Saturday, July 12, 2014

BURGER BYTE ZIZAN RAZAK CAW. BUKIT BERUNTUNG

BURGER BYTE ZIZAN RAZAK BUKIT BERUNTUNG 
''GRILLED WITH SOUL''

Salam ramadhan ya-kareem...

Pejam celik pejam celik sudah 14 hari kita berpuasa...
Alhamdulillah diri masih terasa segar bugar menjalani ibadah puasa kali ini...
Kali ni kiter nak update tentang kedai makan BURGER BYTE yang mana ia merupakan pemilik salah seorang artis...
Pemilik ke business partner tu kiter tak sure la kan...hehe
Main redah je ku sebut...haha
Apa yang best kat sini main course lebih kepada western food...jangan risau menu berasaskan nasi ada..kiter terlupa nak snap gambar menu list...ye la kan dok kalut dengan time nak berbuka..kedai ni terletak kat bukit beruntung...

Ok kiter bg full address..
BURGERBYTE BUKIT BERUNTUNG,
NO.1G,JLN ADENIUM 2G/7,
PUSAT PERNIAGAAN ADENIUM,SEK BB5,
BANDAR BUKIT BERUNTUNG,RAWANG

perjalanan dr Sg.buloh (exit tol.hospital) mengambil masa 20min kalau tak jammed la...
Apa yg menarik sempena ramadhan ni...BURGERBYTE turut menyediakan set iftar Ramadhan serendah harga RM14.80(kalau x silap) tapi limited..harus call booking dulu agaknya sebab masa kiter sampai sana set iftar ni dieorang dah close order sebab dah habis booking...huhu....
Kiter pon malas nak fikir..terus order naked beef(dalam plate ala2 sizzling tu) RM18.80 dan burger beef bacon RM13.90...untuk air jus pulak boleh order ikut size normal atau jumbo...bagi size normal RM4 dan jumbo RM7...
Untuk naked beef memang puas hati giler makan..sebab kuah blackpepper memang betul2 pekat dan cukup rasa...terbaik!!


naked beef
burger beef bacon

Itu je la serba sikit info sebab kiter pon 1st time pi makan kat situ...husband je yang kerap lepak dengan geng kereta dia kat situ...
Ok apa lagi...cepat serbu...maaf la no.fon kedai memang kiter terlupa nak ambik..hehe

6 comments:

  1. INDAH KHABAR DARI RUPA N RASA!!!!NEVER COME AGAIN!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear valued customers. Pls reply Me at 0147166595

      Delete
    2. Dear valued customers. Pls reply Me at 0147166595

      Delete
  2. NOT RECOMMENDED!!STUPID!!

    ReplyDelete
  3. May I know why not recommended? Pls reply me at 0147166595

    ReplyDelete
  4. May I know why not recommended? Pls reply me at 0147166595

    ReplyDelete

thanks for comment yeahhh...<3 u