Tuesday, October 20, 2015

WIDE SHAWL END CURVE MURAH RM25 !!

assalamualaikum & salam sejahtera buat readers yang sudi berkunjung ke blog i...muahh ciked..haha

ok kali ni nak update tentang ''velonia shawl by ainkaswa''
mak aii...shawl la pulak ye...haha
ni side income la sebagai fulltime housewife..bak kata orang housewife berpendapatan walaupun ciput-ciput je masuk poket ye dak...

ok..jom jamu mata sikit dulu sambil kita terangkan sikit..

ni serba sikit detail shawl hasil air tangan i..

jenis  : wide shawl end curve
ukuran : panjang - 1.7m (170cm)  labuh - 0.6m (60cm)
material : chiffon georgette 75D & chiffon cerutti
harga : RM25 tidak termasuk postage ya syg2..
            postage peninsular RM5 / sabah & sarawak RM7

warna akan di'update' setiap kali restock fabrik..




kat bawah ni feedback dari customer yg dah jd regular customer,,,beli sehelai...puas hati then repeat lagi...hehe
nak tgk byk lagi feedback dr customer velonia shawl by ainkaswa boleh ke page https://www.facebook.com/IdolCollection




ok sekian dulu...apa2 boleh pm kat page atau direct whatsapp i..01132316328 -ain

byebyebyebyeeee.....


No comments:

Post a Comment

thanks for comment yeahhh...<3 u